• Le Grand Verre | Durbuy

  • menu

Le Grand Verre Durbuy logo

Het restaurant voor de echte kenners.

by Wout Bru

Menu

  • Hapjes van Le Grand Verre

  • *Zeebaars en koningskrab

    Venkel, dragon en komkommer

  • Tarbot uit de Noordzee

    Vlaamse witte asperges, chorizo, mousseline

  • *Kreeft ‘Signature d’Eygalières’

    Zeekraal, espuma van bloemkool, Impérial Heritage Caviar

  • Langoustine d’Islande

    Mango, gelakeerd buikspek, jus van curry en appel

  • Kalfsvlees uit Corrèze

    Groene asperges, girolle champignons, choron

  • *Selectie kaas van de kaaskar

  • Aardbeien uit Hoogstraten

    Champagne, yoghurt, vanille

140 EUR

Wijnselectie van Gianluca Di Taranto met het menu 85 EUR

*Supplement Impérial Heritage Caviar - 30 EUR
*Supplement Kreeft 'Signature' - 45 EUR
*Selectie kazen in plaats van / extra - 15/20 EUR

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel.   Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Lunch

Menu lunch 3 gangen

Hapjes

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

75 EUR

*Wijnselectie met lunch - 40 EUR

Beschikbaar op Vrijdag, Zaterdagmiddag

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.
 

Menu lunch 4 gangen

Hapjes

2 Voorgerechten

Hoofdgerecht

Dessert

100 EUR

*Wijnselectie met lunch - 47,50 EUR

Beschikbaar op Zondagmiddag

Menu's worden geserveerd voor de hele tafel. Wij werken uitsluitend met verse producten en zijn dus afhankelijk van het marktaanbod. Wij verontschuldigen ons voor het niet beschikbaar zijn van bepaalde ingrediënten.

Carte

  • ✤ Voorgerechten

  • *Zeebaars en koningskrab

    Venkel, foie gras en komkommer

    € 40,00

  • Tarbot uit de Noordzee

    Vlaamse witte asperges, chorizo, mousseline

    € 50,00

  • Langoustine d’Islande

    Mango, gelakeerd buikspek, jus van appel en curry

    € 65,00

  • Kalfszwezerik

    Groene boontjes, tomaat, truffel uit de Périgord

    € 50,00

  • ✤ Hoofdgerechten

  • *Kreeft ‘Signature d’Eygalières’

    Zeekraal, espuma van bloemkool, Impérial Heritage Caviar

    € 60,00

  • King Crab

    Aardappel, Ierse Môr oester, Impérial Heritage Caviar

    € 70,00

  • Lam uit Pauillac

    Groene asperges, aubergine, zwarte look

    € 55,00

  • Kobe Beef

    Gemarineerde ui, morilles champignon, teriyaki

    € 75,00

  • *Supplement Impérial Heritage Caviar

    € 30,00


Bij Le Grand Verre, bekroond met een MICHELIN-ster, bieden we u niet alleen een gastronomische reis, maar ook een artistieke onderdompeling. Geniet van de verfijnde creaties van chef-kok Wout Bru, geïnspireerd door de Franse keuken en bereid met verse, seizoensgebonden ingrediënten, terwijl u zich omringt met de surrealistische kunstwerken van Marcel Duchamp en Jacques Charlier.


Elk detail is zorgvuldig overwogen om een unieke sfeer te creëren. Geniet van uw maaltijd omringd door kunstwerken die uw zintuigen prikkelen en uw verbeelding stimuleren.